Jag är bara för tråkig och lat

Gud vad tråkig jag är som aldrig tar mig tid att sitta ner och skriva. Det känns ju så gött efteråt när man får skiva av sig lite tankar!!

Jag tänker bara på körningen och uppkörningen nu ska ju köra upp den 24 april 8.15 och jag är sååå nervös. Vill ju klara det och inte behöva göra om det!!

Felicia sover och Emilia är på dagis. Mina älskade serier har ju äntligen kommit igång igen så i går var det desperate housewives och idag one tree hill.

Tror inte det är nån som läser detta men jag skirver för min egen del och det känns bara bra!!

I går var vi ju och kolla lägnet och jag lilla syster, gud vilka problem vi haft en lång och jobbig väg fram hit. De var i alla fall en trea här i samma område som jag bor i. Och till på köpet så var det mammas gammla lägenhet och om nu maria får den så kommer hon få en toltalt ny renoverat nya golv och tapeter. Rolig för henne!!
Jag hoppas att hon får den!! Hon kommer ju få en massa stöd av oss runt om henne här! Och jag kan gå och gulla bebis s mysigt!!

Emilia säger att hon vill ha en bebis i huset så det blir bra att lollo snart får sin och mia får en i sommar. Här blir det inga fler förän om några år om jag lyckas övertala johan!!

Ska till körskolan sen kl 13. och köra en timme!! Pappa kommer och ska ta Felicia och Johan får hämta Emilia på dagis! Hoppas att min körning går lika bra som sist!!

Vet inte riktigt vad jag ska skirva nu, vill skriva om så mycket men samtidigt har jag inte lust! Vill lägga in mina bilder och fixa min fl sida och så vill jag göra så mycket här hemma men orken finns bara inte. Så tråkigt!!

Vill att mia ska få lägenheten så vi kan inreda ska bli skit skoj!! 
Snälla snälla jag hoppas att hon får lägenheten och att jag klarar mitt körkort nästa vecka!!!


Emilia fyller ju 3 hela år på måndag!! Gud tiden gå fort!!! Kalas ska vi ha den 26:e så hon kommer nog få det bra!! Ska ju på kalas den 20: vart lite dubbelt där tyvärr, både filippa och Ellinor skulle ha kalas där så det blir Filippa som vi ska till. Hon ska ha kalas på badhuset kommer nog tjejerna att gilla!!

Busfabriken är ju en stooor hit i denna familj kan jag lova! Dit ska vi i helgen!!

RSS 2.0