Magsjuka!

Hela familjen har åkt på magsjuka, Vi har varit sjuka sen i fredgas natt nu. Fy fasen altså. Först börja Lilla Felicia att spy den natten sen hon och jag andra natten sen en natt fri och så nu i natt så börja det från andra hållet på Felicia och Johan. Emilia har bara gjort från andra håller hela tiden.Ursch vill bara slippa det nu!! Det började på dagis i torsdags på både fröknar och barn.

I morgon ska jag åka och storhandla blir nog att jag åker själv med ev Emilia för jag vill inte dra ut hela familjen om vi är dåliga. Men mat måste vi ju ha så jag kan åka själv så mycket skönare ä att gå med Johan som är värre en en tant med eld i baken.

Jag längatr efter våren nu när man sitter i solen och känner värmen vill kunna gå med magen i vädret och slippa alla kläder som måste på så fort man ska utanför dörren.

Hoppas vi mår bra till helgen för vi ska ju ha 2 års kalas för Felicia på söndag. Hon fyller ju 2 på måndag min lilla tös!!
Gudars vad tiden går fort!! Snart är det dags för att säga upp lägeneten och lokalen vi hyr. Det blir bara mer och mer allvar och det känns som man tar fler steg närmare flytten nu!!

Johan börjar ju jobba den 30:e mars med i Göteborg!! Blir nog att vi åker ner hela familjen då sista helgen där och så åker jag och barnen hem själva eftersom Johan ska få ny bil där nere! Vi får se hur det blir då....


Jag har ju fått brev om 10 års återträff med skolan med! Ska faktiskt bli väldigt roligt!! 9maj på otten. Att det är på otten känns lite vemodigt har ju inte varit där sen 1957 hah nej men sen typ 5 år tillbaka, har hört att de gjort om och att det tydligen är väldigt fint så det ska bli roligt!!
Passa ju så bra att det var i maj oxå innan vi flyttar!! Men jag hade åkt hem till det ändå för det vill jag gå på!


Nej nu ska jag se klart min serie och sen ska jag svabba golven, vattna blommorna får bli ikväll då solen inte skiner så hett.

XOXO
Fia

Fredagen den 13:e

Ja idag är det ju oturs dag och inget har hänt ännu. *pepper pepper ta i trä*

Det är även bio premiär för en ny fredag den 13:e film. Undrar hur den är var ju länge sen de var poppis.

I morgon firar jag och Johan 5 lååånga år. Gud vad tiden går fort. Idag går jag in i vecka 14. Vi byter ju vecka på fredagar nu fram över så idag ska vi ta kort på magen med.

Sitter och kollar mina serier på datorn nu samtidigt som jag skriver blogg, känner mig så rast lös och orke lös i kroppen idag. *suck* En tjattig liten fröken sitter brevid mig och vill ha saft så jag får resa på röven och ge saft till hene.


XOXO
FIa

Bilderna från ultraljudet






Så liten men ändå helt perfket. Bara 6 cm och helt utvecklad. Vart så imponerad att det är en liten bebis redan nu. Längtar så till den 24 mars då vi ska dit igen och göra det vanliga rutin ultaljudet.   Kommer fler bilder då.

Bm tog dessa bilder precis när vi börja för h*n låg så bra till då. Sen väkte hon ju den lille bebisen och då vart det liv i magen =)

Ultraljudet

I går var vi som sagt på ultraljud och gjorde även ett npp test. Allt såg kanon ut och den lilla bebisen är 6 cm men fullt utvecklad. Så underbart att se. H*n låg och sov när hon började och låg då i perfekt ställning för att göra testet. Allt såg som sagt bra ut. Den försökte hon väka den lilla och buffa med grejen som de ser med och det såg så roligt ut. Jordbävning för bebis.

Blev flyttad en dag framåt så den 20:e är det beräknat att h*n ska föddas men jag har ju gått över två gånger så vi får se när denna lilla krabbat vill ut!

Underbart var det i alla fall att se lilla bebis och jag och Johan satt bara och log mot varandra. Det var så mysigt att se han så glad och sprallig när han fick se sin lilla bebis i magen. Nu vart det ju mer verkligt för oss båda när vi sett att det faktiskt är en liten snuttig bebis där.

Ska lägga upp bilderna när jag fått dom, har scanat in dom hos pappa och skickat på min mail men det blev nått fel så jag ska åka dit senare med hans tvätt och skicka om de.

Nu ska hag vara trevlig mot mia och Minna som är här efter nästan två veckors uppehåll för att vi har varit sjuka sen dom.

XOXO

FIa

Vecka 13



Magen den växer här i vecka 13 och på tisdagen den 10:e ska vi se den lilla på ultaljud och göra ett nupp test!!

Irriterad till tusen.

Hormoner alltså gud vad det kan spela ut en ibland. Johan får snart wiplasch *stavas?* Skada av alla hormoner som ändrar mitt humör hehe.

Jag tänker inte skriva vad som gjort mig irriterad även om jag skulle behöva men det är privat så jag håller det för mig själv!!

Johan är och skriver på kontrakt för det nya jobbet idag. Så nu är bollen i rullning för flytten! Ska bli så skönt att komma i gång och snart flytta!! Ett nytt liv ska vi börja Jag Johan och våra kidz =).


I morgon ska vi på ultraljud!! Klockan 10.00 ska jag ligga där och se våran tredje lilla plutt. Hoppas på en liten Liam men en Fanny gör inget heller. Bara h*n är frisk och mår bra!!

Ska lägga upp bilder efter vi vart där. Är ju i vecka 13 nu så tiden bara rullar på alldeles för fort tycker jag ibland.

Ska se klart mina serier här nu är så irriterad att jag inte kan kocentrera mig alls.

Annelie jag mår bättre så jag sa runga dig snart!! Jag lovar!! Vill ju träffas!!

*suck och åter igen Suck.....


xoxo

Fia

RSS 2.0