Bloggar från skogen =)

Hehe som sagt nu sitter jag i skogen och bloggar lite. Vi kom ner rätt sent i går vid 8 tiden så det vart två timmar med svärisarna sen var ungarna trötta. Idag blir det bättre. Lennart Johans pappa hade köpt cider till ig så gulligt. Tror allt det var ett test och se om vi var gravida igen eller inte=) och det är jag ju inte. Deras andra två söner Kalle och Emil ska ju ha bebis nästa år första och andra barnet blir det. Jag är jätte sugen på en till så vi får se när den kommer. inget vi förösker med nu i alla fall.... Idag har vi varit på 6års kalas hos stina! Emilia älskar att leka med sina kusiner stina och klara s hon hade ju skoj! Sen vart det höst marknad i borås. Massa flolk vi köpta bara en varsin ballong till flickorna och chockladtoppar till farmor Jill... Nu är Jilloch Lennart på kalas hos sina för de hade spelat golf innan. och Johan sitter med våra töser och kollar in riktiga pippi. annars har de ju bara sett pippi på tecknade filmer. Men Emilia gillar det men Felicia förädrar nog tecknad... Nej nu ska jag mysa med familjen detta skulle ju vara en lung och mysg helg då vi bara umgås med varandra!! XOXO Fia

Idag åker vi!!

Jaa idag ska vi åka till Jill och Lennarts johans föräldrar. Emilia hon längtar som en tok efter att få träffa Stina och Klara!!

I går var vi ju på invigningen av nya lokaler för en ny butik. Kommer inte på namnet. Det var jätte trevligt och underhållande. Pernilla Wallgren kom dit och sjöng och sen kungen eller han som spelar kungen i komiker filmer ch sånt vet inte vad han heter. Han var en rolig prick. Sen var det buffe mat inte mycket som jag gillade direkt men det funka. Gratis öl och vin så inget jag drack hehe . Kräsen dam det är jag!!
Jag har packat mina och barnens saker bara johan som ska packa sitt men det får han göra när han kommer hem igen efter jobbet. Han har spelat golf nu på förmiggagen men lasse. 

Ska damsuga va här hemma lite innan vi åker oxå flickorna har grisat så dant när det skulle äta macka.

Felciia sover middag så man får passa på medans det är lungt.

Somna i slutet på lost i går så jag missade slutet vackna 22.00 när mia ringde som en bäng för att fråga om minnas bajs. Yr och dan som man var så yra jag lite och gick sen och la mig för att i nästa sekund flyga ur sängen igen för att Johan ringde och tjuttra. Gud jag ville ju bara sova!!

Nu hör jag att Emilia gör nått i köket så jag åste ta hand om det. Skriver på söndag när vi kommit hem igen!


XOXO


Fia


Lista och lite allt möjligt

Var inne på en gammal väns hemsida/blogg. www.gurkiss.com/wp gå gärna in och ge henne en röst för hon har en kanon sida!!
Det är en gammal barndomskompis och våra föräldrar är ju även tillsammans min pappa och hennes mamma!!

Men nog om det nu. Jagtycker det luktar katt piss men kan inte finna orsaken nånstans vet ifasen varför det luktar har väl fått nått i näsan hehe. Jag och dofter går inte ihop om det är äkliga dofter.

Igår hade johan en hockeykväll framför tv:n med sin vän Lasse från Borås och även Classe, Jag gjorde vitlöksdip som var riktigt god och stark med chips och även gurk o morots stavar. Mumma. Sjäv satt jag och barnen inne i sovrummet och kolla idol och den nya serien oskyldigt dömd. Kanon bra!!
Ikväll är det ju Heros med!!

Mamma kommer och ska vara barnvakt idag ska ju på invigning eller vad det är för nått med johan sen. Roligt!!

På  måndag börjar mina andra såpor desperate housewives och brothers and sisters. *skoj!!*

Nej ska nog ta och röröa mig in i duschen och börja göra mig fin till eftermiddagen. Tar ju sin tid ska sätta igång en maskin tvätt med.
Imorgon åker vi till Jill och Lennars barnens farmor och farfar. Så skönt att komma bort ver helgen behövs nu!!

Jag lånade med mig denna listan ifrån Jessica www.gurkiss.com/wp

Du har:
(X) Mascara över 100 kr
(X) En plattång
( ) En locktång
(X) Designparfym
( X) Foundation över 200 kr
(X) Ögonfransböjare
(X) Olika sminkborttagningsmedel
( ) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
( ) Läppglans över 100 kr
(X) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(X) Bodylotion
(X) Parfym över 300 kr
Summa: 9

Du:
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder foundation varje dag
( ) Använder mascara varje dag
( X) Använder kajal varje dag
( ) Använder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(X) Använder bodylotion varje dag
( X) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på Gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad
Summa: 3

Du har:
( ) Tonat håret
(X) Färgat håret
( ) Hårförlängning
(X) Piercat dig
( X) Tatuerat dig
(X) Tagit hål i öronen
Summa: 4

Totalt: 16

Resultat:
0-10 Naturligtvis naturliga tjejen!
10-15 Konstgjord behandlad blomma
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö
20-25 Fryst jordgubbe
25-30 Barbiedocka. Bara plast!


Lunchat hos mia

idag har jag mummst hos mia. Kåldolmar potatis och brun sås. Jätte gott!!
Jag har oxå solat och det var underbart skönt!
Inatt fick syrrans vovve trixa tre valpar. Gulligt hon var ju stor som ett hus i söndags när vi var där.

Jag ska hämta min små töser på dagis nu sen ska jag hem och fixa lite. Johan kommer ju hem idag men han ska se hockey med hans vän Lasse från Borås idag. Annars blir det lungt idag. Imorgon ska vi jui väg jag och johan ska bli så skoj och mamma ska vara barnvakt. Det tyckte Emilia var roligt!!
Pratat med Annelie igår det var trevligt vi pratade en stund om allt och inget. Skönt att ha såna underbara vänner!!

Lollo du är speciell det vet du!!

kanske återkommer senare om jag har nått intressant att skriva om eller orkar över huvud taget..
Nu går jag till dagis!


XOXO
Fia

Gordmorgon

Nu är det tisdag morgon och vi ska till dagis. Eller barnen ska till dagis idag. Jag ska ner på stan med mia minna och lizette. Ska köpa en ny cardigan och så fixa ögonbrynen . Sen ska jag cycklaidag. Kommer flåssa som en hund efter två meter. Jag minns ju inte ens när jag cyckla sist. Men mia ska ju hämta sin cyckel från skaphagen där den är nu och få hem den och då erbjöd jag mig att cyckla med den hem.
Få se hur det går =)

Idag är det ju som sagt tisdag. Och på tisdagar är det ju one tree hill och gossip girl YEEESS!!

Sen ikväll är det ju maria serien.

Ska väcka tjejerna här nu och ge de gröt och ta på de kläder.

Kanske återkommer senare ed ett nytt inlägg. Känns som om jag fastnat lite i det här nu men så könt att få skriva av sig lite tankar och sånt ibland.....

XOXO
Fia


Ont

ja jag har så jävla indianer i passet som inkräktar. De två första dagarna är värst men det går över. Har skickat pappa till att köpa pepsi och godis så jag får tröst äta lite hehe. Igår var jag helt totalt förstörd fy fasen vad ont och konstig jag kännde mig. Min favvo tröja som är ny gick ju sönder i tvätt maskinen så jag måste köpa en ny till torsdag blir en sväng på stan i morgon måste vara fin på torsdag då vi ska på invigning jag och johan. Ska bli skoj!! Komma ut lite!

Nej nu ska jag kolla hur det går för Emilia som sitter och äter köttsoppa. Fy bubblan jag gillar det inte men hon älskar det!!


XOXO
Fia

Reklam om Johans blogg

Ja min gubbe har skaffat sig en blogg. Helt oroligt todde jag aldrig men han skriver väldigt bra så det ska bli intressant!!
www.farligkritik.blogg.se  kolla in den och skriv komentarer!!

Orkar inte skriva mer nu har två trötta tjejr och ska se enam mama söker med!! Skirier säkert mer i morgon

Lördag

Jag idag är det lördag och vi ska nog hitta på nått med tjejerna våra. Blir nog busfabriken för det är det som står högst på listan av roliga saker att göra, Vi får se hur det blir så tråkigt väder idag. Skulle behöva röjja här hemma rejält en gång för alla men känner inte för det just nu.

Vakna i morse av att pottan spela, vi har en sån potta som spelar när den blir blöt. Så jag sa till Joan att jag trodde katterna kanske slicka i potten eftersom vi vakna av att den spela så han gick upp och kolla och då hade nån av katterna kisat i pottan inte en fläck utanför. Rätt roligt men ofråscht jädra katter.... Har fått de att sluta klösa på vägen av vitpeppar i alla fall. Tack och lov kanske vi kan få ha det fint och inte sönder rivet i hallen.

Idag skulle vi ev på 18års kalas för Dennis men jag tror det blir uppsjutet eftersom Trixi deras shäfer ska ha valpar nu när som, onödigt att vi kommer och stör henne nu när de kan ske närsom.

Nej nu ska jag hoppa på Johan och se vad vi ska göra med denna dag.

XOXO
Fia

Äntligen!!

Äntligen som sgat, nu är båda datornerna fixade gud så skönt!!
Idag hämta jag ut kläderna till tjejejerna en massa nya hello kitty kläder var det från H&M. Sen blev det bvc och spruta i benet för flissan det gick bra fast det gör så ont i mamma hjärtat mitt.

Det blev även en tur ner på stan med mina töser och moster mia och minna. Där blev det hello kitty mössa till flissan och snoddar till Emilia och så köpte vi klister märken till emilia som hon ska skicka till 6 kompisar nu när hon är med i klistermärks klubben =) Så kommer hon på egen post hem i brevlådan. Roligt =).

Glömde en hel del på stan kom jag på när jag kom hem men jag var så stressad och varm och trött så det får bli nästa vecka eller nått.
Träffa ju min darling Lollo och underbart söta Julia på stan med =)

nu ska jag se film och bara ta det lugnt!

XOXO¨
Fia

Johan kommer hem

Jaaa idag kommer mi goding hem. Gud så vi saknat honom flickorna och jag.
Flickorna sitter brevid mig och kollar Pippi att dom aldrig tröttnar alltså. Snart kommer jag kunna alla repliker ur filmerna =).
Eilia var så ledsen när jag lämna henne på dagis idag det var riktigt jobbigt faktisk när hon var sååå ledsen n de gick över och vara ledsen ite till och från. Jobbigt när det blir så. Felicia hon bryr sig inte tycker bara att det är roligt!!

Blir ju som sagt busfabriken  helgenoch de sa bli skoj för barnen om inte annat!!

Sen har vi bokat 5 oktober för att köpa årskort till kolmården så det blir många turer till kolmården nästa sommar

Jag borde ta mig kragen och damsuga lite men känner ingen lust för det idag. Känner mig lite hängig idag aktiskt trotts att det är heros ikväll. Tråkigt väder och allt ju så jädra kall ute så nu har vantar och mössa åkt fram tll flikcorna  och vinter vackor till oss alla ska köpa en ny vinterjacka snart för min vill jaginte ha längre så kort jag fryr om ryggen ju.

Funderar på att sola i morgon gudars vad skönt det skulle vara. Har ju blivit obemanat och öppet 08-20 alla dagar. =) Me like!!!

XOXO
Fia




Tisdagar gillar jag =)

Jaa på tisdagar är det ju One tree ill och Gossip girl at se på datan här hemma. En lugn och skön dag fr mig själv framför datan och se serierna jag bara älskar.
Var vake ganska snt i går kolla på två filmer. Georiga rouls och swimming pool. De varf jätte bra filmer. Ungarn sov och jag låg med datan i sängen och kolla film. Ivkäll är det ju den nya serien i 4 delar maria wärn eller vad den hette. Ska jag se och mya med flickorna mina!!

Imorgon kommer min honey hem gud va jag saknar honom nu när han har varit borta så mycket i från oss. Emilia är ju i världens pappa period nu, vill bara till pappa så fort det är nått. Blir faktiskt busfbriken till helgen igen Tjeera lkar ju t och vad görman inte för sina små töser då.


Emilia hade fått brev av sin kompi robin iagpå dagis nått om att gå med i klistermärkesklubben och det är klart hon ska få göra få egena brev på posten v kompisarn är ju alltid skoj!!

På fredga skav till bvc ska bli skoj att se va de väger nu och hur långa de är man går ju så sällan nu när detär stora tjejer. Felicia ska ju göra 18 månaders koll och även få vaccinet man kan bli lte suk av ursch mamma som avskyr sputaor men de ska nog gå bra ändå. Sen på lördag ska jag till körksolan första lördagen jag ska till körskolan. Jag hoppas jag fixar det där jävla kortet den här gången annars fer jag upp är så trött på de stollarna.

Nästa vecka blir det en tur till göteborg, vi ska på klas hos barnens kusin stina som fyller 6 tror jag och clara fyler 5 i oktober så de sa få presenter båda två av oss eftersom vi inte vet när vi kommer ner nästa gång. Vi ska nog ta lisberg oxå för där har vi ju inte art under sommaren alls. Johan har ju jobbat så mycket denna sommar.


Nu väntar jag på att mitt one tree hill ska komma ner så jag kan se det för gossip girl har ja redan sett, gusd vilka underbara serier.Fölljer ju en hel del andra oxå men de har inte börjar än de börjar på slutet av september och början av oktober.


Lilla Erika va ju här i går. Trevlgt tt hon ville omma och hälsa på. Var ju så länge sen nu. ag vill ju å gärna att hon och ante ska bli tillsammans hon är en bra tjej och skullle vara bra för ante!! Min lille lille bror. Men menman ka inte syra över kärleke .

Vi ska nog åka till stugen/lotten en sväng med oh skörda våra majskolva. Roligt det är ju d sista att sköda sen ska vi plantera lite blommor så det blir fint till våren. Vill få ordning på själva stugan nart. Ska lägga upp lte bilder på vår stuga/lott så ni får se de!!

Tänk om skiitgubben janne kunnde hålla sig till det han säger och komma och fixa den här burken jag får får ordning på det. Känns bara som allt tekniskt i detta hus ska strula just nu för oss jag blir galen på det. I går gick ju boxerns sönder så ja kan bara se på boxer tv:n i vardagsrumet och inte sovrumet och så försvann ljudet på dvd:n i sovrummet vet ifaen vad det är som händer nått som vill drivaoss här i fån för gudars vad det händer saker. Luckan tilll sop skåpet gick ju av och blev helt sne och garderoben i ungarnsas rum gick ju av och rammla på mig som tur var men den är ju fixad n. M jag bliså trött på allt sturl omnder hela tiden.

4 minuter kvar sen är det nera one tree il. Ska fixa nått att äta bara är lite hungrig.

XOXO
Fia =)



Busfabriken igen

Yes idag jag med mina goa tjejer och min far och min syster och lilla minna till busfabriken. Vi hade så roligt. Mycket skoj och mat blev det. Sofie jobbar ju där så vi fick rabatt med =) Tack snälla och en maaasssa mat fick vi med nä'r vi skulle äta. Gud så gott! Sen träffa vi hennes stora grabbar låtsas kusinerna alex och jesper. Hennes kille barnen pappa Peter är ju min systers brorså vi säger aatt de är nästan kusiner...
 Sen gick vi in en sväng på babyproffsen där köpte jag en present till Minna en kam och borste med mumin. Det är ju mias favvorit. Och var i stort behov av en broste lill tösen. en ska hon skydd idag av hennes jobb =)

Nu så är mamma och brosan Ante här. Ante ska hjälpa mig med datan men det sprack med första här och med andra blev det skit där med. Få se om han kan få ordning på de i alla fall... Trött på datoer är jag verkligen...

Snart kommer min gubbe hem gudars vad man saknar han när han är borta så mycket. Barnen speciellt men nu kommer han hem och åker i morgon ige. Sen konsdag kväll och är hemma till måndag morgon så då ska vi passa på att mysa massor...

Nej nu skajag se Nemo med tjejerna...

I dag

Idag har jag bakat bullar och städat lite. Väntat på skitskallen janne som aldrig kom. Dålig stil...
Busfabriken var en riktig hit i går gus vad vi hade skoj men bar i 50 min för vi var ju så sena och de stänge 19.00 ska dit snart igen. Barnen uppskattar det så mycket.

Nu väntar jag bara på att Johan ska höra av sig så jag får veta hur det gic på familjegolfen de har idag. Fammiljen Larsson är golf tokiga =)

Är sjukt rastlös när jag är ensam med barnen och vet i fasen vad jag ska hitta på skit väder är det ju med så inget skoj att vara ute då.

Nej ska vara trevligt mot mia och minn ville bara skriva en rad eller två och de har jag ju gjort nu..

Busfabriken sen handla mat...

Ja nu har jag lagat lite chiliconcarne till mig mia ochvåra barn. Mumma. Ska lägga felicia en stnd å hon får lite vila sen ska jag bara vänta på att John kommer hmså ska vi åka ill busfariken och busa loss med barnen... Senefter det ska vi åka och hnda kommer bli intressant med två slutkörda flickor =)

Imorgon åker min darling igen fast då till sina föräldrar för att spela golf.  Nu kom min Mimmi och ska gossa de är nackdelen med ett kontof för ungar och katter ska vara med. Emilia min goding sitter brevidig och kollar på my little ponny. Gammla vsnitt sen en själv var liten. Och Flissan min solstråle hon ligger i min sängoch kollar pippi. De älskar pippi och sitter och sjunger med så sött!!

Ja har fått värsta städmanin, städar och rensar hela tiden. Vet i 17 vad som flugit i mig. Sen nu så bet mimmi jävle rent ut sagt av kabeln till de nya högtalarna fy fasen vad jag blir gaaaalen påde kattäln som bara biter av alla jävla kablar... Stort suuck... Ska försöka laga de och se hur det går. Katterna som fick en ny fin klätterställning i går dumma katter jag har....

Tänkte uppdatera lite

Ja nu var det ju så där länge sen jag skre igen. Ursch fy skäms på mig...


Ja mycket har hänt sen sist. Jag har blivt moster till en Minna Björk. Jag var med min syster på förlossningen och de var en fantastisk upplevelse, vart så sugen på att få göra om det igen fast själv då. Vill ju ha ett barn till få se när den lilla ska komma får vänta ett tag till. Barnen ska ju få två kusiner i början på nästa år båda Johans bröder ska ju ha bebisar. nr 1 för Emil och nr 2 för Kalle. Roligt för dom!!

Men att få vara med på en förlossning var så häftigt vilken upplevelse!! Jag var helt död och slut i kroppen i flera dagar efter. Känndes som om det var jag som ick igenom den. Hon har ju varit mycket här efter det så det känns ibland som hman har en hel skock barn =) men det är mysigt!! Hon är ju 5 snart 6 veckor nu. Tiden går  aå fort.

Johan han jobbar dyget runt känns det som och han är så gullig nu när han varit borta i tre dagar och ska bortigen på lördage till onsdag. Mysigt att han är så goo!!

Vi har varit på dop hos underbart söta Julia. Gud hon är så söt så man riktigt smälter!! Där har e gjort ett kanon jobb.
Dopet gick kanon fort och dt ar ättt odikaetr åt. Lollo hade ju slitit så dant men hon hade ett lyckat dop!!

Sen efter i söndags så har Felicia varit sjuk. Spytt ch bajsat i ett hur jobbigt som helst. Har blivit mycket tvätt och många blöjor! Helt slut är man när man inte får sova på nätterna heller. men nu värkar det vara på bättrings vägen i alla fall.

I morgon blir det att handla och sen busfabriken med tjejerna det ska bli roligt. Ska försöka ta mig i kragn och skriva mera. Känns skönt att skriva av sig lite faktiskt.

Felicia har ju börjat dagis med men denna vecka har vi varit hemma för hon är ju sjuk. Annars så trivs hon kanon... De går ju på samma avdelning och allt. =)

Nu ska jagsnart se idol för första gången så har jag fastnat för idol. Johan ska väl komma snart han är i mjölby på föräldra möte med Erik. Då blir det pizza till idol och heros. =)

RSS 2.0