Magen vecka 33


Ursch fy skäms på mig vad jag är ur kass på att blogga.

Jag har varit såååå dålig på att blogga den senaste tiden, dagarna bara springer i väg ovh jag är ute ganska mycket vid sjön eller vår pool. I helgen har Morfar och mia och minna och Erik varit här!! Vi har fvarit på Liseberg och badat och grillat och haft en underbar helg! Det går för fort bara! Emilia var ju sååå glad över att de skulle komma!! Hon saknar dom massor! Snart åker vi hem till Norrköping en helg och sen får de komma huit när bebis har kommit ut!

Ska till mvc snart i Landvetter är ju en bit att åka så snart ska jag ge mig i väg ensam men flickorna för Jophan jobbar. Han jobbar i två veckor denna och nästa sen är det semster i 4 långa härliga veckor! Sen jobbar han två veckor till sen är det bf för bebis så har han 10 pappa dagar där plus att han faktiskt har en massa pappa dgar kvar på flickorna om han skulle vilja vara mera ledig.

Livet rullar på som vanligt annars. Värmen är underbar men imellan år olidlig. Gudars det är en pers att avra hög gravid i denna värme men jag är glad har bara gått upp 2,8kg än så länge och inget vatten eller större krämpor. Ont har man väl alltid nånstans hehe. Nerven i baken är värst annars mår jag tipp topp!!

Ska föröska damsuga lite här innan vi ska åka till mvc.

Ska oxå föröska skriva lite oftare *latkorven*

XOXO

Fia

RSS 2.0