Trött och ysel

Jag är så trött heeeela tiden så jag blir knäpp, och så fort jag reser mig så får jag yrsel som sitter i en halv minut eller så och det är så jädra jobbigt. Ska köpa Niferex när jag får pengar så jag bli lite piggare!!
Tufft med två små barn och ett hem att ta hand om när man är så häning och trött hela tiden. Skullle kunna sova hela dagarna.  Detta är ju verkligen inte jag alltså, har aldrig kunna sova så länge förr. Men men jag vet att det går över med tiden, bara den lilla bebisen mår bra!!

Namn har vi näst intill bestämt nu det blir en Fanny om det blir en tös och en Liam om det blir en pojk.

Det lutar starkt mot en flytt till juni oxå, en lång flytt ner till Göteborg antagligen Partille. Ska kolla upp lite mer innan det blir 100, jag känner mig lite osäker men det kommer säkert bli bra och vi kommer säkert trivas. Johan har klart med jobb direkt och jag ska ju ändå få bebis i augusti så det är ju ingen panik med jobb för mig.
Flickorna får börja dagis i augusti om vi får en plats annar får de vara hemma med mig tll januari eller nått sånt. Det återstår att se hur den biten löser sig.
Det jobbigaste är att flytta så lång i från min familj men vi kommer ju mycket närmre Johan familj nu. Och det finns ju telefon och bil och tåg så det ska nog gå bra. Kommer bli en hel del resor hem i början. Vi har ju våra årskort till kolmården vi ska utnyttja och så jag vill jag umgås med familjen med så klart!!

Denna vecka börjar de flesta av mina serier *jippi* Har inget liv jag vet hahah men jag älskar att se mina serier kommer då aldrig ge upp om dom =)

Flickorna började dagis idag så nu är vi tillbaka i vardagen *jäääsp vad vi var trötta
Men det gick bra ändå.
Kallt så in i norden är det med fy vill ha vår och sommar värme!! Längtar så till sommaren och stora magen!!!

Nej nu ska jag kolla min sockerkaka och se om Mia kommer ner snart.
Hem till gården nästa!!!


XOXO
Fia


RSS 2.0