Körkorts teori

Jag har j köpt bonniers trafikskola 2007 och det siter jag med så fort jag får chansen. Har jag 7 prov och fått 4 gordkända de andra fick jag 50-50-51 och jag var stressad får jag bara sitta i lung och ro så går det kanon har ju fått 55-56-58 på de gordkända. Detta ska jag fixa.

Ska bli så skönt när jag äntligen får mitt egna körkort och kan åka var jag vill. Har ju en v 70 som bara står här när johan jobbar han har ju två bilar till så den fr jag köra hur mycket jag vill i.

Kämpa till max och lite till är det som gäller nu fram över.

I morgon åker vi till borås och hälsar på svärföräldrana och barnens farmor och farfar de ska bli skoj och skönt att komma hemmifrån lite..

Äta middag.

Ja idag ska vi bjuda Johans anställda kille Patrik och hans familj på middag här hemma. Nettan och Filippa och lilla Fredrika. Ska bli trevligt. De kommer när som helst och jag har hunnit städa av lite och gjort salad och så har vi varit och handlat lte till maten.

Min syster var här i går och hon verkar vara så deppig så jag blir lite oolig över henne och jag vet att nått ät fel på henne i kroppen menar jag alltså.  Har ju varit på vård centralen och gjort massa prover som hon ska få svar på om två veckor.

Annars är allt som vanligt här hemma. Full rulle hela tiden.

Johan var ute och käka middag i går och drack med ägaren och projektledaren Stefan och Niklas på företaget han jobbar för och med... Han kom hem vid 00.30 och då sov jag hade nog precis somnat för jag kola klockan vid 00 för då vakna Felicia och jag hade inte somnat än då. 

Nu kom folken så nu ska jag vara trevlig, kanske tittar in senare. =)

Ursch

Fy fasen säger jag bara. Blir så trött på detta skit. Varör ska ungarna bråka och och en annan må som en piss råtta. Har ont i ryggen och halsen och är förkyld. Mår verkligen som en pissig råtta. Emilia vra så ju så glad och snäll när hon skulle få cyckla hem på sin tre hjuling och så ska hon börja bråga några meter i från dagis och hela vägen hem. Blir så arg på henne när hon ska hålla på så där. Sen kan hon vända på en fem krona och vara så underbar och mysig. Tråttsig till tusen men jag älskar ju henne sååå mycket ändå. Barn är såna jag vet men just nu känns det bara så jobbigt. Ville vara glad och snäll idag men hon gör det inte lätt för mig med detta beteende. Ibland är hon som en apa som rymt från zoo hon klättrar runt och bråkar och är bakom tv:n en stor 42" plasma tv vill jag inte ha i golvet. Blir så tokig. Felicia har varit sååå snäll och mysig idag vi har mysit masor och hon har sovit en hel del med. Vakna kl 7 i morse så då gick vi alla up och jag städade och hade mig så kl 8 hade vi ätit frukost tagit på oss och gjort oss i ordning och jag hade damsugit och vattnat alla blommor jag har och diskt så kl 8 var allt tip topp och 45 min kvar innan vi ska till dagis. *suck*

Ursch det är ingen som läser detta vad jag vet men alltid är det nån ni får inte tro annan en att jag älskar mina tjejer men ibland är det bra jobbigt.Jag skulle aldrig vilja leva utan dom bara att de ska vara lite snälla när jag mår dåligt.

Annars så fortsätter tankarna på flytt men jag ska inte bestämma mig för nått än men funderar det gör  jag och det är mycket...

Läste på aftonbladet om att "storbror ser dig på nätet" Och jag skiter i vem som läser detta jag har inget att dälja och jag gör inget fel. Men detta är en sida för min egen el så jag kan skriva av mig känslor och funderingar inte fr att nån ska snoka runt och göra saker av det. *ursch* var tog det privata livet vägen??

Jag är ingen blogg människa så det är hundra stavfel för jag skriver för fort ibland och siter som en kråka i soffan. Men som sagt det är för mig själv jag skriver.....

Funderingar på flytt!!!

Ja funderrar gör jag vänder och vrider på allt. Johan vill så gärna att vi ska flytta till Götebrog och det är inte helt omöjligt att vi gör det vart efter. Men jag trivs så bra i våran längenhet har nära till in familj som är vldigt viktig för mig. Johan har sitt företag här och dagis funkar så kanon bra.

Men det finns säkert bra dagis där med johan får nära till sin familj och jobbet kommer bli ännu bättre där i och med att han har egtet både här och i göteborg och i göteborg får han mer betalt än här. Men han har ju anställda både här och i gbg. Vi får se just nu känns det långt borta men ibland önska jag att jag var modiagre och bara sa till Johan att ja vi flyttar.

Jag är en sån fegis och får så dåligt samveta av minsta lila. Måste ju tänka på mina små tjejer dom är ju ändå det viktigaste som finns för mig.

Jag umgås ju inte med så väldigt måga människor så i gbg kanske kan kan hitta nya roliga kontakter. Lollo du är en underbar vän som jag älskar hur mycket som helst.
Oda du är oxå en väldigt speciell vän men bor ju inte här.Jag önskar att jag var lika modig som du gumman!!

Min familj står mig alltid nära vart jag än bor. De kan ju komma och hälsa på mig och jag kan ju alltid komma hem hit. Norrköping är mitt hem. Jag älskar ju mitt hem nu när vi har gjort i ordning så mycket i det men det kan vi ju alltid göra i gbg oxå.
Känns som om jag bara yrar men jag måste ventilera mig känner jag...
Jag vet inte hur vi ska göra men jag vill och vill inte samtidigt. Det kommer inte ske än i alla fall och det måste ske innan flickorna börjar skolan har jag sagt. Jag kommer inte dra upp dom från ena skolan och sätta dom i en ny, det finns inte i min värld. Jag har gått med samma personer från dagis till 9 och det var jätte roligt. Vill att mina barn ska ha det så oxå.

Ska fundera mera....

Lollo min gumma!!!

Det är lollo som ska bli mamma!! Hon sov hos mig i natt och idag ringde hon samtalet till mvc i finspång för at få en tid för inskrivning som blev den 30 oktober. Då är hon i vecka 12. Hon ska ha bebis den 10 maj.  Är så glad för din skull gumman och du kommer bli en kanon mama det vet jag. Du har kämpat så länge nu och nu var det verkligen din tur att få en bebis!!

Anars har jag suttit i luren halva morgonen och ringt till vårdcentralen och barnmorske mottagningen. Fy vad jobbiga det är!!

Annars blir det en lung vecka så vitt jag vet. Johan ska i väg på fredag kväll och äta middag och jag ska bara vara hemma med mina töser.

Nu ska jag byta blöja så Emilia får en fräsch blöja...

Är sååååååå glad =D

Min älskade vän ska ha bebis!! Hon har ju kämpat ett bra tag nu och så idag testade hon äntligen +++++ är så otroligt glad för er skull gumman!! Du kommer bli en kanon mamma!!

Helg!!

Ja nu är det fredag och helg. Skönt!! Ska nog tapetsera lilla smätten i hallen Entrén alltså. Sen kommer ju Erik idag så det blir en massa myyys i dag med gott att ära och titta på film och bara mysa och umgs som familj. Johan han är och spelar golf nu. *Tråkmåns*

Ska väl försöka städa lite och sitta lite med teorin till körkortet. *Måste kämpa så jag får det snart*

Annars blir det en lung helg ska ev rida på söndag Emilia är ju sååå tokig i hästar och att få rida hon verkligen älskar det!! Janne och Adrian ska väl komma i morgon ska bli trevligt!!

Känner mig så seeg idag, Tjejerna är förkylda och dana.
Felicia har fått sina första 2 tänder så mycket är nog det, sen ålar hon runt överallt nu. Från rum till rum inte still en längre stund där inte.


Ska gå och göra mig i ordning nu ett steg på vägen i alla fall hehe =)Ja nu är det fredag och helg. Skönt!! Ska nog tapetsera lilla smätten i hallen Entrén alltså. Sen kommer ju Erik idag så det blir en massa myyys i dag med gott att ära och titta på film och bara mysa och umgs som familj. Johan han är och spelar golf nu. *Tråkmåns*

Ska väl försöka städa lite och sitta lite med teorin till körkortet. *Måste kämpa så jag får det snart*

Annars blir det en lung helg ska ev rida på söndag Emilia är ju sååå tokig i hästar och att få rida hon verkligen älskar det!! Janne och Adrian ska väl komma i morgon ska bli trevligt!!

Känner mig så seeg idag, Tjejerna är förkylda och dana.
Felicia har fått sina första 2 tänder så mycket är nog det, sen ålar hon runt överallt nu. Från rum till rum inte still en längre stund där inte.


Ska gå och göra mig i ordning nu ett steg på vägen i alla fall hehe =)

Första inlägget

Detta är mitt första inlägg, ska bli spännande att skriva ner mina tankar och känslor.
Idag åker Ida och Isa hem. Dom har varit här sen i tisdags. Det har varit jätte trevligt och mysigt. Vi har haft det riktigt skoj och idag åker hon vidare till Stockholm.
Ska ta hand om de små så jag hinner inte skriva mer nu.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0