KÖRKORT!!

Ja nu har jag äntligen fått mitt körkort. Nästan en vecka sen den 23:e fick jag kortet på morgonon. Det gick så bra att köra och en sån känsla när hon sa att det var gordkänt!! UNDERBART!!!

Jag har redan köpt en ny klädsel till bilen svart med rosa blommor och så. Så snyygt!!! Sen en skylt med baby in the car. Ett måste ju när jag ofta har tre barn i bilen mina två¨och så Minna.

Idag kommer ju erik oxå, ska försöka få han att komma vid 1 så kan jag hämta honom och så kan han följa med till dagis och överaska flickorna.

Blir busfabriken med Tette och barnen på lördag. Skoj alla barnen får leka tillsammans.

Längtar som en tok till tisdag då vi ska till ULLARED. Jag och Emilia är ju på bild i varuhuset hehe. De tog en bild på oss när Emilia var bebis.

Blir nog att jag åker bort till maxi sen för att köpa nya vantar och halsdukar till tjejerna för fy så kallt det var i morse. Frost och riktigt kallt....

nej n ska jag göra annat...

XOXO

Fia

Söndag

Idag ska vi åka till lotten och fixa lite, Har inte varit där på ett tag nu så det är på tiden nu.
Sen ska vi handla lite, johan åker ju till södertälje imorgon och kommer hem på ondags så han kan inte lämna mig utan god mat att laga =).

Annars blir det en rättl lgn dag idag. Ensam mamma söker är ju ikväll det gillar jag =)

Har en stor tös som står brevid och tjrrar om att hon vill se hästarna så hon ska väl få se my little ponny så jag måste flyta på mig.

*mutter*

XOXO

Fia

2009 = Babyboom

Ja det är verkligen babyboom 2009 jag vet inte hur många jag känner som ska få bebis 2009. Får se om det blir en liten här med eller ej sånt som märks!!

Vi har i alla fall fått fint i flickornas rum nu. Vi har tapetserat om. Blev sååå jädra snyggt!! Ska lägga in bilder nån dag. Hinner inte nu. Ska lägga mig med Emilia som kollar bilder från förr . Gull unge!! Flissan hon sover redan somna i knär här hos mig med handen på bröstet i vanlig ordning. Fix ide hon har!!

Lollo min darling och lilla sötnosen Julia kommer ju i morgon *skoj* Ska bara överge dom i en timme då jag ska till körskolan.

Skriver mer en annan dag.

XOXO

Fia

Annelie xoxo är från gosip girl puss å kram typ. Du får kolla mina serier så förstår du hehe Tycker inte om att du ska flytta hopas jag du vet. Jag är ju ur dålig på att hälsa påf olk =( Puss på söta nosen gumman!!

Rastlös

Tjejerna en dag innan vi går till dagis. Kallt ute nu!!
Bjuder på en bild på mina älsklingar det bästa här i livet!!


Ja gudars vad jag r rastlös idag. Vet inte vad jag ska hitta på. Har en del att se på här på datorn men känner inte rikigt för det just nu. Det är den nya serien på 5:an som krockar med Heros. Så det blir att se den här på datorn. 
 
I morgon hoppas jag att vi ska till kolmården men det återstår att se om det blir av... Det händer nått annat i morgon oxå men som är lite hemligt än...

Jag vill ha lite energi att slösa bort och fixa en massa men arslet sitter fast i stolen idag hehe så seeg efter i går blev lite cider 3 räcker för att jag ska bli berusad. *oj*
 
Nej nått måste jag göra annars går jag under suck så tråkigt!!

Musik

ja muisk är så underbart har helt fastnat i låten med Kelly Clarkson - Beautiful Disaster. Åh så underbar låt och sen PS I Love You Soundtrack - Love You Till The End¨. Åh underbart helt enkelt!! Så sitter jag hemma och ylar när jag är helt ensam hehe skulle aldrig göra det så folk hör mig hehe tilloch med mina små tjejer säger tyst när jag sjunger =) Jag har ju aldrig följt idol förut men nu gör jag det och vad bra en del av dom är!! Roligt! i kvällär det ju oskyyldigt dömd. Bra serie. Jag älskar ju serier =) Johan är hemma nu mys blir det. Saknat min gubbe. Men börjar bli en vana att han är borta bara en vecka till sen är han hemma om kvällarna!! Nej ska kolla upp lite skaer nu. XOXO Fia

RSS 2.0